Nu har du chansen – Vi söker!

Vill du vara en del av ett härligt team med stort fokus på närvaro, ödmjukhet och resultat? Ett team där vi sätter högt värde på varje medarbetare och dennes insatser? Vi söker just nu en Kontrollant med 5:S och Lean intresse. Du kommer arbeta mycket med kontroll och mätning av svarvade och frästa detaljer på avdelningen, hanterar mätmaskiner och dokumentera.

Hos IS Plåt jobbar vi med fötterna på jorden i en spännande och utvecklande verksamhet. Tillsammans skapar vi engagemang och ett trevligt arbetsklimat. Du bidrar med din kompetens för att skapa effektivitet och samtidigt möjlighet att utvecklas inom ditt kompetensområde. Vi lägger stort värde vid tillverkning för ett bättre liv, som också är vår vision!

Är du en van industriarbetare, kan tänka dig en arbetsplacering i härliga Vellinge och är sugen på att tillbringa dagarna med svarvar, mättekniker och skapa hög kvalitet?

Läs då gärna vår annons här eller kontakta Eva på HR redan idag via dromjobbet@isplat.se.

Vi hörs och ses väl?