Vi är i gång med kaminer till Ukraina

Kaminer till Ukraina

Det är kallt ute, inte bara här utan även i Ukraina. Där råder kylan på många olika plan och vi på IS Plåt vill självklart bidra med den värme vi kan. Vi är nu i full gång med att svetsa kaminer som ska skickas iväg till ett krigsdrabbat Ukraina.

Vintern är tuff på många sätt, för många människor och kylan gör kampen i kriget ännu tuffare. När IS Plåt hörde talas om att det svetsades kaminer i Ukraina och dessutom Väderstad kärleksfullt delat med sig av ritningarna (tack för det!) fanns det inga sekunder att förlora.

Omkring 100st kaminer är nu i full gång att skäras till med laserskärning hos IS Plåt. Ca halvdelen av dessa kommer svetsas hos en oss medan resterande hälft kommer svetsas hos en svetsarskola i Malmö, Veldi Kompetens. Ett projekt och ett samarbete där vi alla, på många olika plan, lär oss något och gemensamt bidrar till det drabbade Ukraina.

Resan fortsätter och inom kort kommer du får se hur kaminerna tar sig vidare från oss på IS Plåt och Sverige till Ukraina.