IS Plåt tar hem priset för Vellinge Kommuns Näringsliv 2022

Det börjar som en helt vanlig vardag då Erik Ralvert, VD för IS Plåt sitter i möte med några kollegor när en kollega förvånat säger: ”Det kommer folk som är civilklädda!” (Som du säkert förstår tillhör det inte vardagen här hos IS Plåt.)
”Det är säkert bara någon som ska skälla på mig igen”, säger Erik med glimten i ögat.

IS Plåt har en tydlig mission som lyder:

  • Vara den bästa tillverkaren.
  • Vara den bästa arbetsgivaren.
  • Aktivt bidra till en bättre värld.

Dörren öppnas och in kommer Annica Carlstedt och Carina Wutzler från Vellinge Kommun med blommor, leenden och ett diplom! 

IS Plåt är vinnare av Vellinge kommuns näringslivspris 2022 med motiveringen:

Vinnaren av Vellinge kommuns näringslivspris 2022 är en driven företagare som med fötterna i den skånska myllan gör affärer över hela världen.
Ständigt i teknologisk framkant med tydligt miljöfokus, hög grad av automation och egen produktutveckling, legotillverkar och levererar familjeföretaget innovativa lösningar till kunder och partners inom en rad olika branscher. 
Företaget uppvisar en stadig och ekonomiskt hållbar tillväxt och har med råge passerat 100 miljoners-strecket avseende omsättning.
Det är en av de största arbetsgivarna i Vellinge kommun och för en socialt hållbar personalpolitik och har ett väl sammansvetsat gäng med olika bakgrund och expertis.

Vellinge kommun bockar och bugar och vill uppmärksamma Erik Ralvert, VD för IS Plåt, som med laserskärpa bedriver rostfri och hållbar företagsutveckling!

Vi på IS Plåt tackar för detta uppskattade och motiverande pris och lovar att med vår mission och våra ledord (Nytänk, Kommunikation, Engagemang och Ansvar) fortsätta att ha kul, utvecklas och kämpa vidare med vår vision; Tillverkning för ett bättre liv!