Niklas Turesson

Kundansvarig - Förpackningsindustrin

"Levererad produkt på mindre än 24 timmar!"

– Vi vet hur viktigt det är att hålla produktionen igång!

 

Det säger Nicklas Turesson, som är en av IS Plåts kundansvariga. Efter sina avslutade universitetsstudier i industriell ekonomi fann sig möjligheten att börja arbeta på IS Plåt, som i samma veva sökte en kundansvarig till en kund inom förpackningsindustrin.

 

Från order till färdig och levererad produkt på mindre än 24 timmar!

Nicklas dagliga utmaning är att leverera reservdelar. Från det att ordern mottagits, har IS Plåt 24 timmar på sig att planera produktion, tillverka detaljen och få den levererad. En utmaning som heter duga, men som passar Nicklas som handen i handsken.

– Att det ens är möjligt beror på att vi är en komplett tillverkare. Utan oss riskerar kunden produktionsstopp i maskiner som redan är ute på marknaden. Detta är maskiner som tillverkar direkt nödvändiga förpackningar som folk förväntar sig i sin vardag. För att kunna lyckas med ett sådant uppdrag krävs en minutiös planering av varje moment. Men vad som är ännu viktigare för att göra det möjligt är att hela organisationen verkligen är engagerad. Och det är den! säger Nicklas med ett leende.