Vi laddar inför en God Jul

Julen är här, kylan håller i och det krigsdrabbade Ukraina behöver våra kaminer snarast.  Vår insats har uppmärksammats och i onsdags fick vi besök av Svt. Fasen för svetsning är i full gång och målet närmar sig.

Värmetillförseln i form av kaminer till det krigsdrabbade Ukraina är nu i fas att svetsas. Ett arbete som kräver både tid och precession men vi på IS Plåt är så glada att kunna hjälpa till. Detaljerna kring transporten ner till Ukraina är dock ännu ej helt fastställda men leverans beräknas ske i slutat av januari/början av februari.

IS Plåt kontaktade Humannity Sweden som arbetar med samarbete och engagemang som nu gör en instats för att samordna logistik och transport till de mest behövande i Ukraina. Vi är glada att Magnus Lundh med sitt initiativ Direct Ukraine är med i detta.

Vi hoppas nu ännu fler blir motiverade att hjälpa till!

Nu vill vi önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!