Nu har du chansen – Vi söker!

Vi har nyligen köpt in en helt ny lasermaskin (självklart kommer det mer om denna nya skönhet inom kort!), och är nu på jakt efter en laseroperatör som har erfarenhet och kunskap av att ställa in och styra vår nya, och våra övriga lasermaskiner.

 

Hos IS Plåt jobbar vi med fötterna på jorden i en spännande och utvecklande verksamhet. Tillsammans skapar vi engagemang och ett trevligt arbetsklimat. Du bidrar med din kompetens för att skapa effektivitet och samtidigt möjlighet att utvecklas inom ditt kompetensområde. Vi lägger stort värde vid tillverkning för ett bättre liv, som också är vår vision!

Är du en van industriarbetare, kan tänka dig en arbetsplacering i härliga Vellinge och är sugen på att tillbringa dagarna med våra lasermaskiner och oss?

Läs då gärna vår annons här eller kontakta Eva på HR redan idag via dromjobbet@isplat.se.

Vi hörs och ses väl?